keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Palkinto ja paljastuksia

Sain Reeta Karoliinalta tämän Beautiful Blogger -palkinnon, kiitos!! Tunnustuksen saamiseen liittyy haaste kertoa itsestään 7 asiaa, so here goes:

1. Olen Itä-Suomessa asuva, 24-vuotias nainen. Täytän lokakuussa neljännesvuosisadan, hui! :)

2. Laskeskelin tässä kesällä, että tänä syksynä elämästäni on hurahtanut jo 20 vuotta opiskeluun (aloitin koulun ulkomailla 5-vuotiaana). Nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni opiskeluni suhteen ja viimeistelen vihdoin graduani. Töissä olen ollut opintojen ohella joko puoli- tai kokopäiväisesti jo viimeiset 4 vuotta, joten minulle on turha valittaa siitä, että opiskelijat eivät siirry opintojensa parista työelämään tarpeeksi nopeasti! ;)

3. Olen kihloissa toisen naisen kanssa. Suunnittelemme häitä ensi kesälle. :)

4. Olen viettänyt suurimman osan lapsuuttani ulkomailla ja käynyt kouluni englanniksi.

5. Olin teininä Tolkien-fani ja luin kaiken mahdollisen kyseisen herran kirjoittaman, plus muutaman elämäkerran siihen päälle. Osasin muutaman sanan quenyan haltiakieltä ja muistin Sormuksen ritarit -elokuvan repliikkejä ulkoa. Olin nörttiydestäni ylpeä. :)

6. Tolkien-vaihetta seurasi japanilaisen rock-musiikin, eli j-rockin, fanituskausi. Tämä tapahtui hieman ennen nykyistä manga/anime/cosplay -buumia. Omaan fanitukseeni sisältyi siis vain musiikki, ei sarjakuvat, elokuvat tai pukeutuminen. Omistan vieläkin useita laatikollisia pölyttyneitä j-rock levyjä, musiikkivideoita ja live-taltiointeja.

7. Toivoisin, että minulla olisi enemmän aikaa lukea. Tuntuu, että tunnit hupenevat aina kummasti jonnekin. Välillä turhaudun, kun maailmassa on niin paljon hyviä kirjoja ja niin vähän aikaa lukea niitä. Taidan stressaantua vähän kummallisista asioista... :P


Palkinto on tainnut kiertää jo useimmat kirjablogit, mutta laitan tämän vielä eteenpäin Auringon palvojalle, Jossulle, korianterille ja Anna O.:lle, joiden blogeja seuraan myös säännöllisesti. :)

6 kommenttia:

 1. Kohta 7 - tuohan on mitä ymmärrettävin syy stressaantua. Veikkaan, että kaikki lukutoukat kärsivät siitä.

  Mielenkiintoisia paljastuksia! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea vähän vinkkiä siitä, millainen ihminen siellä kirjoittelee. Vaikka kyllähän sitä jo jotain osaa aavistellakin ihmisistä kirjojen perusteellakin. Tai niin ainakin luulen :D

  VastaaPoista
 3. Ooh, kiitoksia paljon tunnustuksesta!! Vastaan haasteeseen viikonloppuna, kun on paremmin aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä varmaan kirjojen ja mielipiteiden perusteella saa jo jonkinlaisen kuvan siitä, minkälainen ihminen blogia kirjoittelee. Mutta minustakin on mielenkiintoista lukea muiden paljastuksia itsestään, jotkut asiat saattavat yllättää. :)

  VastaaPoista
 5. Onpa sinulla eksoottiset lapsuudenkodit, kiehtovaa! Ja mielenkiintoista lukea näitä paljastuksia muutenkin.

  Tsemppiä sinulle: työt, häät ja gradu kuulostaa työteliäältä yhdistelmältä, mutta toivottavasti ehdit lukeakin!

  VastaaPoista
 6. Amma - Kiitos! Tekemisestä ei tosiaan ole pulaa, mutta kyllä lukemiselle aina riittää aikaa. :)

  VastaaPoista