keskiviikko 2. helmikuuta 2011

7 kuvitettua asiaa

Sain Réalta ja Jossulta tunnustusta, kiitos! Samantapainen kysely on kierrellyt blogeja aiemminkin, mutta on aina mukavaa oppia toisista bloginpitäjistä uusia asioita - joskus yllättäviäkin! Huomaan, että ainakin itse vedän ihmisistä johtopäätöksiä aika pitkälti blogin kirjoitustyylin sekä blogiin valikoitujen kirjojen ja aiheiden perusteella. Oikea ihminen blogin takana voi varmasti poiketa tästä mielikuvasta paljonkin. :)

Kopioin tässä sumeilematta Jossun ideaa kertoa 7 asiaa kuvien avulla. Tässäpä siis melko sattumanvarainen elämääni sivuavien kuvien kokoelma:

1. Olen saanut asua lapsena näinkin kauniissa paikassa, Himalajan rinteillä. Vuoriakin voi ikävöidä.

2. Vaikka kuulunkin ennemmin kahvin- kuin teenjuojiin, olen jo useamman vuoden ajan kerännyt teepussilipukkeita (eli niitä pieniä neliöjuttuja, joista teepussia pidellään). Ei muuten ole niin harvinainen keräilykohde kuin voisi luulla... Suosikkiteeni on Earl Grey.

3. Olen surkea kokki. En osaa tehdä mitään ilman yksityiskohtaisia, rautalangasta väännettyjä ohjeita. Viimeksi eilen kävi ilmi, etten tiennyt, mitä leivittäminen tarkoittaa. Korvapuusteja sentään osaan leipoa, mutta en kyllä ilman reseptiä!

4. Menin viime vuonna kihloihin ja perustin yrityksen - samana päivänä! Se taisikin olla sitten se vuoden tuotteliain päivä...

5. Olen kiinnostunut politiikasta enemmän sen jälkeen, kun tajusin miten paljon tietyt epäoikeudenmukaisuudet voivat käytännössä vaikuttaa myös omaan elämääni. Kuva on toissa vuoden Helsinki Pridesta (ensimmäinen Prideni, muuten!)

6. Vietettyäni elämäni ensimmäiset 15 vuotta vain ja ainoastaan koirien parissa, käänsin teininä takkini ja olen nyt vannoutunut kissaihminen. Tietyissä tilanteissa (kuten kuvassa) tosin kyseenalaistan sisäkissan elämän luonnollisuuden, kun lasintakainen maailma on sille käytännössä saavuttamaton utopia. Noh, ainakin orava säästyy järkytykseltä... :)

7. Lopuksi esitän varovaisen toiveen: olisipa jo kesä...

Suurin osa seuraamistani blogeista on jo tainnut saada tämän tunnustuksen jotain kautta, eli en välitä tätä enää eteenpäin.2 kommenttia:

  1. Teepussilipukkeiden keräily kuulostaa hauskalta sellaisesta, joka ei kerää oikein mitään. :) Earl Gray muuten on omaa lempiteetäni, koska siinä on kaikki.

    Onneksi olkoon viime vuoden hienoista saavutuksista: kihlauksesta ja yrityksestä. Joskus yhteen päivään mahtuu niin paljon. Allekirjoitan sen, että politiikasta kannattaa kiinnostua, koska vain siten voi korjata yhteiskunnan epäkohtia.

    Ja voi, miten nuo Himalajan rinteet näyttävätkin upeilta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista! :) Yhteen päivään voi tosiaan mahtua hyvin paljon - tai joskus, erityisesti loma-aikaan, myös hyvin vähän...

    VastaaPoista