maanantai 15. elokuuta 2011

Makea blogimuffinssi

Sain tämän makoisanpinkin tunnustuksen Ankin kirjablogista, P. S. Rakastan kirjoja -blogin Saralta, Eniten minua kiinnostaa tie -blogin Suketukselta ja Maijalta Kirjojen keskellä blogista. Lämmin kiitos teille kaikille tästä hämmentävästä tunnustustulvasta!

Tunnustukseen kuuluu kolmeen kysymykseen vastaaminen, joten tässäpä hurjat paljastukseni. ;)

Lempiväri?
Vaatekaappini pinot koostuvat pääosin mustista ja khakinvihreistä tekeleistä. Muualla eniten silmiä hivelee turkoosi. Olen aika kaikkiruokainen ja vähän tylsäkin värien suhteen. :)

Lempiruoka?
Herkkusienirisotto. Tai kana-kasvisrisotto. Tai risotto kuin risotto. Ruokien suhteen olen taas päinvastainen kuin vaatteiden ja värien, eli ärsyttävän nirso. Jälkiruuista parhaiten maistuu pavlova (persikanviipaleilla ja tuoreilla mansikoilla tietenkin!). Toisaalta leivoin juuri 5 minuuttia sitten tätä. Ei ollut pahaa sekään, ei. :P

Minne haluaisin matkustaa?
Tällä hetkellä Kreikkaan, jonne nokka suuntautuukin jo reilun kuukauden päästä. Rapakon tuolta puolen kiinnostavat ainakin New York, San Francisco ja New Orleans. Ja maailman toiselle puolelle voisi lähteä Japaniin tai Kiinaan. Ehkä Etelä-Afrikkaankin.
Haluaisin myös joku päivä käydä lapsuudenmaisemissani Afganistanissa ja Pakistanissa (kyllä sinnekin voi tehdä lomamatkoja! Ehkä hieman erityyppisiä sellaisia...). ;)

Tämä on kiertänyt jo monessa blogissa, joten en nyt laita enää eteenpäin. Ottakoon tästä ken haluaa!

2 kommenttia:

  1. Voi, mulla on juuri projektina oppia tekemään hyviä, kosteita (kasvis)risottoja, ja päästä samalla risottoennakkoluuloistani, jotka kummunnevat kouluruokailun ankean kuivasta "risotosta". :)

    VastaaPoista
  2. Minä taas olen niin risottohullu, että pidin siitä koulun risotostakin! ;) Sittemmin olen oppinut arvostamaan myös vähemmän teolliselta maistuvia risottoja. Tsemppiä risoton tekemiseen! :)

    VastaaPoista