tiistai 15. marraskuuta 2011

Lisää paljastuksia!

Monen muun bloggaajan tavoin päätin avautua kertomalla hieman itsestäni, lukemisesta ja bloggaamisesta yleensä. Laitoin sekalaiset mietintäni erilliselle välilehdelle, "Kuka olen". Sieltä voi siis käydä lukemassa vähän enemmän siitä, millainen tapaus täällä nimimerkin takana piileskelee ja muuta höpinää. Huom! sisältää myös pakollisen "arvostelukappaleet-ja-minä" -osion. :)

12 kommenttia:

 1. Hirmuisen kiva esittely, sait hymyilemään. :)

  (Muuten, miksi teepussien lappuja? Vain Liptonia vai muitakin merkkejä?)

  VastaaPoista
 2. Voi miten hyvälle mielelle tulin esittelystäsi :) Nuo teepussien laput näyttää ihanan aurinkoisilta! Oikein alkoi harmittamaan, kun en itse juo teetä, enkä näin ollen voi kartuttaa kokoelmaasi lahjoituksilla :D

  VastaaPoista
 3. Norkku, kiitos!
  En enää edes muista, mistä teepussilappujen kerääminen lähti liikkeelle. Keräilen ihan kaikkia merkkejä, mitään eri syrjitä. :)

  Maija, ihanaa kuulla, kiitos! :) Minäkin olen itse asiassa enemmän kahvi- kuin teeihmisiä, mutta kummasti kokoelma on karttunut vuosien varrella.

  VastaaPoista
 4. Oli kiva lukea esittely itsestäsi. Kuulun sosiaalisiin savolaisiin ja vaikka kirjablogeissa pääroolissa ovatkin kirjat, on aina ilo löytää ihminen kirjojen takaa.

  Teepussilappujen kerääminen on kyllä aika hauskan oloinen harrastus: suloisella tavalla outo! :)

  (Oi, ja luet nyt tuota Murakamia. Minulla on nyt kesken Franzenin Vapaus, mutta sen jälkeen aion tarttua divarista löytämääni Suureen lammasseikkailuun.)

  VastaaPoista
 5. Keräätkö nimenomaan Liptonia? Taidanpa yllättää sinut ennen joulua teelapuilla, mutta sulla on varmaan jo kaikki yleisimmät. :D

  VastaaPoista
 6. Katja, kiitos! :)
  (Hidastelen Murakamin kanssa, koska en halua, että se vielä päättyy. Uskallan sanoa jo nyt, että se on yksi parhaita Murakamin kirjoja, joita olen lukenut!)

  Hanna, voi, ihanaa! <3 En ole mitenkään Liptoniin "erikoistunut", eli kaikki teelajit ja -merkit menevät, eivätkä tuplakappaleet haittaa. ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana harrastus, noi teelaput! Keräsin itse joskus banaanilappuja, mutta en päässyt kovinkaan pitkälle.

  VastaaPoista
 8. Olipa tosiaan kiva ja persoonallinen esittely! :)

  VastaaPoista
 9. Mukava esittely ja hurmaava keräilyharrastus, sangen uniikkikin varmaan, väittäisin ;)

  Teen juojajana voin mielelläni auttaa kokoelmasi kartuttamisessa, ostinkin juuri viime viikolla erilaisia tee-lajitelmia Ekolosta jne :) Laitatko mulle yhteystietosi, niin laitan kuun lopulla viimeistään tulemaan :)
  ( jarjellajatunteella(AT)gmail.com)

  VastaaPoista
 10. Erja, kiitos! :) Banaanilaput olisivat kyllä myös erikoinen keräilykohde...

  Maria, kiva kuulla, kiitos! :)

  Susa, olen kuullut vain yhdestä toisesta henkilöstä, joka myös keräilee teepussilappuja. Mutta saattaa heitä olla enemmänkin... :)
  Ihanaa, laitan sinulle sähköpostia! <3

  VastaaPoista
 11. Kröhöm, toinen keräilijäkummajainen ilmoittautuu ;D Minä kerään niitä teepussin päällyksiä, siis joiden sisään ne teepussit on pakattu :D Kerään vain sellaisia, joita olen itse juonut enkä säilö tuplakappaleita.

  Minullekin kirjojen kesken jättäminen tuottaa suurta henkistä tuskaa :D Aloitin Stephen Kingin Musta torni -sarjan aloitusosan useamman kerran uudelleen ennen kuin pääsin sen imuun. Jos olisin jättänyt sen tylysti kesken, olisin jäänyt ilman järisyttävää lukukokemusta!

  Myös nimimerkkiasiassa komppaan sinua, oli se sitten itsekkyyttä, arkuutta tai mitä lie haluan pysyä nimimerkin takana. Persoonani kuitenkin näkyy tekstini kautta. Toivottavasti.

  Pitäisi varmaan itsekin tehdä esittelysivu, tuntuu jo ikäänkuin kuuluvan asiaan :)

  VastaaPoista
 12. Villasukka, mahtavaa!! Me muodostaisimme selvästi hyvän keräilijätiimin: sinä saisit aina sen pussin päällyksen ja minä veisin sen lappusen sieltä narun päästä! Ja sitten kiisteltäisiin siitä, kuka juo sen varsinaisen teen... :D

  Minäkin toivon, että persoonani välittyy ensisijaisesti tekstin kautta. Siinä mielessä oma nimi ja pärstäkuva tuntuu aika toissijaiselta jutulta. :)

  VastaaPoista